Transcafé in Ferry

Transcafé Rotterdam gaat door, zo goed en zo kwaad als het (binnen de regels) gaat!
Niet in het vertrouwde COC pand op de Schiedamsesingel, maar in Ferry op de Westblaak.

Wanneer

Houd de agenda op deze pagina in de gaten. In deze onzekere tijden is ook onze agenda niet in beton gegoten.

Entree is gratis. Heb je je aangemeld, dan krijg je twee consumptiemuntjes voor twee drankjes. De drankjes daarna zijn voor eigen rekening. Het aantal plaatsen is beperkt; voorkom teleurstelling en meld je van tevoren aan door een bericht op onze facebookpagina te sturen of via dit contactformulier.

Eten

Voorlopig geen knusse gezamelijke maaltijd zoals men van ons gewent bent, maar de menukaart van Ferry biedt genoeg mogelijkheden.

Corona

Ferry is een horecagelegenheid als alle andere en dus gelden de coronamaatregelen ook voor hen. Anderhalve meter, beperkt aantal bezoekers, vaste zitplaatsen, enzovoorts. Vooraf aanmelden en je bezoek registreren ivm bron- en contactonderzoek wordt met klem aanbevolen.

Reizen met OV

Wij zijn makkelijk bereikbaar met het OV. Neem de metro naar Beurs of Eendrachtsplein. Of tramlijn 4 vanaf CS, halte Eendrachtsplein. Vanaf deze haltes is het een korte loopafstand naar Ferry op de Westblaak 127.

Parkeren

P+R Coolhaven is op zondag gratis.
De APCOA Parking Westblaak is redelijk betaalbaar.
Nabij de Veerhaven geldt betaald parkeren tot 18:00 uur.
Voor de deur betaal je 7 dagen per week tot 23:00 uur €4,14/uur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide