Transcafé in Ferry

Door dat corona-gebeuren hebben we al lange tijd geen Transcafé in den vleze gehad maar nu is het weer zo ver!
Niet in het vertrouwde COC pand op de Schiedamsesingel waar bijeenkomsten op 1,5 meter ondoenlijk zijn, maar in Ferry op de Westblaak.

Wanneer

Zie agenda op deze pagia. Entree is gratis. Meld je vooraf aan, dan krijg je twee consumptiemuntjes voor twee drankjes. De drankjes daarna zijn voor eigen rekening. Hier reserveren voor een plekje en bij ons aanmelden door een bericht op onze facebookpagina te sturen of via dit contactformulier.

Eten

Normaliter werd er ook gekookt en samen gegeten maar dat zit er deze keer helaas niet in. Ferry zelf is ook een restaurant met burgers en burrito’s.

Corona

Ferry is een horecagelegenheid als alle andere en dus gelden de coronamaatregelen ook voor hen. Anderhalve meter, vaste zitplaatsen, enzovoorts. Vooraf reserveren ivm bron- en contactonderzoek wordt ten zeerste op prijs gesteld. Dat kan via deze pagina.

Reizen met OV

Wij zijn makkelijk bereikbaar met het OV. Neem de metro naar Beurs of Eendrachtsplein. Of tramlijn 4 vanaf CS, halte Eendrachtsplein. Vanaf deze haltes is het een korte loopafstand naar Ferry op de Westblaak 127.

Parkeren

P+R Coolhaven is op zondag gratis.
De APCOA Parking Westblaak is redelijk betaalbaar.
Nabij de Veerhaven geldt betaald parkeren tot 18:00 uur.
Voor de deur betaal je 7 dagen per week tot 23:00 uur €4,14/uur.