COC Rotterdam blijft dicht

Helaas ziet het bestuur geen mogelijkheden om per 1 juli 2020 open te gaan. Wij hebben na onderzoek en na overleg met de coördinatoren vastgesteld dat ontmoetingsactiviteiten – ondanks de op 24 juni aangekondigde verruiming van de corona-maatregelen – nog geen doorgang kunnen vinden. Alleen hulp- en adviesgesprekken en overleg kan op de voorwaarden van het RIVM plaatsvinden. Voor café-achtige activiteiten en ontmoeting blijken de risico’s te groot. Al deze activiteiten gaan voorlopig niet door in ons pand aan de Schiedamsesingel, ook niet in kleinere groepen. Ons pand is daarvoor helaas te klein en te onpraktisch ingedeeld. Voor sommige activiteiten onderzoeken wij de mogelijkheid om elders ruimte te huren.

Bestuur COC Rotterdam

Dit betekent dat Transcafés op de vertrouwde locatie ook in juli nog niet door kunnen gaan.
Natuurlijk houden wij onze ogen en oren open voor andere mogelijkheden binnen de RIVM-richtlijnen. En hebben wij een Virtueel Transcafé, zodat we elkaar nog wel kunnen blijven zien en horen.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide