In memoriam

Verbijsterd, verslagen en bedroefd hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze bevlogen vrijwilligster, keukenprinses, steun en toeverlaat

Gretchen van ’t Veen

18 thoughts on “In memoriam”

 1. Allen gecondoleerd vanwege het grote verlies van Gretchen , het was een klap in mijn gezicht wanneer ik het hoorde, kom verder woorden tekort, Petra Velthuis

 2. Voor allen die haar kenden heel veel sterkte toegewenst toegewenst om dit onverwachte verlies te verwerken .We zullen haar op de,zondagmiddag bijeenkomsten enorm gaan missen. Ze kwam over als een opgeruimde vrouw die positief in het leven stond . Ook waren haar kookkunsten perfect . Nogmaals gecondoleerd
  Chatalyn Maria Loeve uit Nijmegen

 3. Gecondoleerd, lieve mensen. Wat zullen we haar missen…

 4. In een korte tijd, dat ik haar heb meegemaakt, was zij een begripvolle lieve geduldige persoon. Die steun was voor mij en vele denk ik , een plezierig mens.
  En koken dat kon ze zeker, heerlijk. Steun en kracht voor familie en iedereen, in haar omgeving. Gecondoleerd nogmaals.

 5. Allen heel veel sterkte met het verlies van Gretchen. On 2017 haar voorhet eerst ontmoet in het Transcafe. Regelmatig kwamen we elkaar tegen. Bij het Transcafe in de VU en enkele weken geleden bij de film in Schiedam en na de film samen nog wat gedronken. Zo onwerkelijk dat ze er niet meer is.

 6. Sterkte voor allen met dit verlies.
  Gretchen zal als een krachtige dame herdacht worden.

 7. Een mooi mens is heengegaan. We zullen haar missen. Sterkte aan allen.

 8. Met verbijstering en ongeloof kennis genomen van het plotselinge overlijden van Gretchen. Sterkte voor allen die haar hebben mogen kennen. Ik bewaar mooie en dierbare herinneringen aan haar. Een groot gemis voor het COC.

 9. Ik heb Gretchen maar één keer ontmoet op een zondagmiddag en mogen genieten van haar gehaktbal en tomatengroentesoep en een gezellige praatje. Ik vond het een mooi mens. Mijn condoleances aan de familie en sterkte in deze moeilijke tijd.

 10. Mijn condoleances aan familie en vrienden.
  Ik heb haar maar kort mogen meemaken als collega bij I&A van het COC. Een heel mooi mens. Ik verheugde mij erop haar beter te leren kennen, helaas
  Heel veel sterkte allemaal

 11. Wat een ontzettend mooi en prettig mens is ons ontvallen.

  Iedereen veel sterkte met het grote verlies.

  In gedachten blijf je bij mij, bij ons.

 12. Gecondoleerd vanwege dit grote verlies. Gretchen was een echte spil in het web, diep betrokken en bevlogen en een prachtig lieve vrouw. We denken met veel liefde aan Gretchen, haar familie, vrienden, collega’s en iedereen binnen het COC.

 13. Even stil van verbazing. Schrik ervan. Een mooi persoon is van ons weggegaan en ze zal zeker gemist worden. Hebben haar niet zo lang gekend maar toch leven we met iedereen en haar familie mee. Koester de mooie herinneren.

 14. Ik heb Gretchen regelmatig gepedicuurd en had haar vorige week een bericht gestuurd of ze me kon helpen met mijn mobiel. Ik zag dat haar whatsapp datum op 24 okt stond en even dacht ik, ze zal toch niet!, maar toen dacht ik nee ze heeft vast een nieuwe 06.

  Gretchen, Ongelofelijk dat je er niet meer bent. Lieve kleurrijke vrouw met je lippenstift en hakken. Goed dat je de transitie hebt meegemaakt en je toch nog een tijd een echt vrouw hebt kunnen voelen.

 15. It was a pleasure to meet you Gretchen, my condolences to your family, you left us too soon.

 16. Oh, erg ik had nog gepraat in het mooie zomer weer toen met Julia (nieuwe bezoekster was zij) erbij.
  Kan me niet geloven zo heb ik ze gezien en ook lol gemaakt en, opeens verdwenen.

  Hetzelfde als me stapmaatje 2 jaar geleden (mis hem ook nog steeds) van school, werk, prive. Hij was 44 jaar jong nog (net als ik).

  Maar, leeftijd zeg niks tegenwoordig meer.

  Kortom, ik zou ze nooit vergeten zoeen lieve aardige zachte karakter had ze.

  Sterkte met dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *