Pride Rotterdam: Loop mee met het Transcafé

Pride March Rotterdam: Proud Together

Loop op zaterdag 25 september, tijdens Rotterdam Pride, mee met de jaarlijkse pride demonstratie en laat je stem horen voor gelijke rechten en meer acceptatie van de LGBTIQ+ community wereldwijd! Tijdens een vreedzame mars, geven we een signaal aan de Rotterdammers, politiek én de wereld af: Liefde is liefde, ongeacht iemands seksualiteit of genderidentiteit. Recente incidenten in Nederland laten opnieuw zien dat inclusie en acceptatie echt nog beter kunnen én moeten! Dus neem al je friends, family en allies mee en bewapen je met spandoeken, vlaggen en een berg liefde. Dan laten we samen ons trots zien voor elkaar en de community wereldwijd. Proud Together!

?️‍?Praktische info?️‍?

Zaterdag 25 september:
11.00 uur Verzamelen en manifestatie voor het stadhuis
12.00 uur Pride March (route volgt)
14.00 uur Einde
Om het voor iedereen veilig en leuk te houden, vragen we je om het volgende in acht te nemen: Geef elkaar voldoende ruimte (1,5m), wees lief voor elkaar, draag desgewenst een mondkapje en respecteer iedereen.

Deze Pride March wordt georganiseerd door: COC Rotterdam, GayRotterdam, Student Pride, Ketelbinkie, Mankracht, Erasmus Pride & friends.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide